Kontakta budget- och skuldråd­giv­­are

Här kan du kontakta oss för att få stöd och rådgivning om din ekonomi. Fyll i formuläret, så återkommer rådgivaren till dig inom tre arbetsdagar.

Du kan även ringa och få stöd och rådgivning rörande din ekonomi. Rådgivaren svarar på telefonsamtal i mån av tid. Telefonnummer: 0171- 62 50 96

Du kan också använda kontaktformuläret nedan om du vill boka in en annan tid. Hitta besöksadress och kontaktinformation.

Hantering av person­uppgifter

De personuppgifter du lämnar här registreras och vidarebefordras till kommunens budget- och skuldrådgivare. Budget- och skuldrådgivaren samlar in dem för att kunna kontakta dig och hjälpa dig med ditt ärende, men det är frivilligt vilka uppgifter du väljer att lämna. Personuppgifterna raderas i det här registret när de har skickats vidare till budget- och skuldrådgivaren.

Budget- och skuldrådgivaren sparar dina personuppgifter till dess din fråga är besvarad. Om det blir aktuellt att du och rådgivaren ska träffas, har rådgivaren kvar personuppgifterna för att ha rätt uppgifter om dig. Vid första besöket kommer du att få mer information om hur dina personuppgifter hanteras.

När du fyller i uppgifterna i detta formulär passerar uppgifterna leverantören av vårt webbpubliceringssystem.

Du kan läsa mer om hur kommunledningen hanterar personuppgifter och hur du kontaktar personuppgiftsansvarig på enkoping.se/personuppgifter.